Vařená výroba:

  • tlačenka světlá
  • tlačenka tmavá
  • jelita
  • huspenina
  • prejt světlý/tmavý
  • jaternice
  • pozn. vařená výroba obsahuje lepek

Droby:

  • vepřová játra
  • vepřové ledvinky
  • vepřové srdce
  • vepřový jazyk

Maso vepřové je křehčí, než maso hovězí.  Vepřové maso má světle růžovou barvu, jeho svalovina je prorostlá tukem, a proto má například proti hovězímu masu vyšší obsah tuku a vyšší energetickou hodnotu.

Vepřové maso:

  • vepřová kýta
  • vepřová krkovice
  • vepřová pečeně
  • vepřová plec
  • pečeně karé
  • vepřová panenka
  • vepřový bok
  • vepřové koleno
  • vepřové sádlo
  • vepřové výrobní
  • vepřové škvarky

Uzená masa:

  • uzená krkovice
  • uzená rolovaná plec
  • uzený bok
  • uzená slanina
  • uzená kýta
  • uzené sele